Communicatie

Op de Bavoschool vinden we communicatie zeer belangrijk. We hanteren een communicatieplan waarin we hebben vastgesteld aan wie en hoe we de informatie naar buiten brengen.

Website:         Voor alle ouders is de website een informatiebron waarin alle info over de Bavoschool te vinden is, zowel inhoudelijk als praktisch. De website geeft een duidelijk beeld van het onderwijs op de Bavoschool. Daarnaast is de website bedoeld voor nieuwe ouders. De informatie op de website kan hen helpen een weloverwogen keuze te maken voor de school voor hun zoon/dochter.

Parnassys:      Parnassys wordt door de directie en de leerkrachten gebruikt om de ouders te mailen over direct schoolse zaken.

Nieuwsbrief:  De nieuwsbrief wordt via Parnassys verspreid middels de mail en daarna op deze website geplaatst. In de nieuwsbrief worden de actuele ontwikkelingen en activiteiten van de school vermeld.

Klasbord:        Klasbord is een prachtig medium om in een beschermde omgeving voor ouders en kinderen de gang van zaken in de klas te delen door middel van het plaatsen van korte berichtjes en foto’s. Alleen de ouders van de eigen klas hebben toegang.

 

 

Nieuws

  • Nieuwsbrieven 2021-2022

    Hier vindt u  de nieuwsbrieven van het gehele schooljaar ...  Lees verder »

Agenda

  • Agenda

    Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties van de ...  Lees verder »

Contact

Bavoschool Ursem
Middengouw 13
1645 PN Ursem

T:072 – 5021422

Alle contact gegevens »

Contact

Middengouw 13
1645 PN Ursem

T: 072-5021422
E: directie.bavo@skowf.nl

© 2017. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.