In verband met de vernieuwde website (lancering begin schooljaar 2023-2024) zijn bepaalde aspecten op deze website niet meer up to date. Heeft u daarover een vraag, neem dan contact op met school. Bedankt!

 

 

 

Nieuws

Nieuwsbrief

Alle Boni nieuwsbrieven van dit schooljaar vindt u hier ...  Lees verder

Agenda

Agenda

Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties vinden. Lees verder

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Hier vindt u informatie en het aanmeldformulier. Aanmelden

Schoolgids Scholenopdekaart.nl

Informatie over onze basisschool is ook te vinden op de website www.scholenopdekaart.nl.

Op de website Scholen op de kaart geven basisscholen inzicht in hun resultaten, op basis van onderwerpen die voor elke school hetzelfde zijn. Scholen op de kaart wordt in opdracht van de PO-Raad uitgevoerd door Schoolinfo samen met scholen, DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Scholen op de kaart (of Vensters PO) biedt de mogelijkheid om het verhaal van de school te vertellen. Een school is een maatschappelijke organisatie die in het kader van het publieke domein, transparant wil zijn en vergelijkbare informatie deelt.

Klik op ‘lees verder’ om de download versie van onze schoolgids te lezen.

Lees verder

Schoolinformatie

Met genoegen overhandigen wij u tijdens de inschrijfweek de schoolinformatie 2022-2023 van de Bonifatiusschool.

De onderwerpen die beschreven staan zijn van onderwijskundige en praktische aard.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 22 basisscholen in West-Friesland, in 2014 ontstaan uit een fusie tussen SKO De Dijken en SKO De Gouw. Dagelijks zetten ongeveer 510 medewerkers zich in voor ruim 4300 leerlingen.

Lees verder

De Bonifatius is een Kanjerschool waar leerlingen en leerkrachten in een gezonde leeromgeving uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen. Missie:  Iedereen doet ertoe en haalt het maximale uit zichzelf Visie: Ieder wordt gestimuleerd om vanuit zijn eigen intrinsieke motivatie tot leren te komen, en leert verantwoordelijk te zijn voor het eigen leerproces Kernwaarden: Vertrouwen, Betrokkenheid en Samenwerking Motto: ‘De krachtigste manier van leren is het samen doen’

Contact

Veldstralaan 4
1715 EP Spanbroek

T: 0226-351217
E: info.bonifatius#skowf.nl (#=@)

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam