Welkom bij De Bangert

De Bangert is een basisschool voor boeiend en bloeiend onderwijs in Andijk.

De Bangertschool kunt u vinden aan de Hooijschuurstraat op de hoek met de Burgemeester Doumastraat. De entree voor de kleutergroepen is bereikbaar via de Burgemeester Doumastraat. De school is gelegen in een rustige buurt. De leefsfeer van de buurt is duidelijk herkenbaar op school; Een sfeer van gemoedelijkheid, openheid en zorg voor elkaar. Met deze site houden we iedereen op de hoogte van de schoolontwikkeling. Ook vindt u praktische informatie over onze school. Is dit uw eerste kennismaking met De Bangert? U bent van harte welkom om onze school te bezoeken! Het is praktisch om per email of telefoon een afspraak te maken.

 

Nieuws

Schot in de roos voor leerlingen van de Bangert

De dag van de Koningsspelen, waarbij bewegen centraal staat, was het ...  Lees verder

Agenda

Schoolagenda

 Lees verder

Aanmelden

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of verhuist u binnenkort naar Andijk?
Dan kunt u uw kind aanmelden bij ons op school. Lees verder

Schoolactiviteiten

We gaan voor de brede ontwikkeling van elk kind. Naast de lessen in lezen, taal en rekenen besteden we tijd aan de vakken gymnastiek, muziek, handvaardigheid en wereldori├źntatie. Daarnaast organiseren we regelmatig schoolactiviteiten.

Lees verder

Schoolgids

In de schoolgids leggen wij aan u uit hoe het onderwijs in onze school is georganiseerd, op welke wijze wij de leerlingen begeleiden en welke activiteiten we als school ondernemen om het voor leerlingen en ouders zo prettig mogelijk te maken.

Schoolgids 2021-2022 

Lees verder

SKO West-Friesland

De Bangert maakt onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland.

Lees verder

Basisschool De Bangert

Contact

RKBS De Bangert

Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk

T: 0228 592361
E: directie.bangert@skowf.nl

┬ę 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam