Gymrooster

Bewegingsonderwijs

In alle groepen staat twee keer per week gymles op het rooster.

De gymles van groep 3 t/m 8 worden gegeven in De Krimper, Notaris Steenpoortestraat 42.
Start uw kind de morgen of middag met bewegingsonderwijs, dan kan uw kind meteen naar de gymzaal gaan. Eindigt uw kind de morgen of de middag met bewegingsonderwijs, dan gaat uw kind vanaf de gymzaal naar huis.

Gymschoenen Bij de spellessen en de lessen vanaf groep 5  is het vanuit hygiënisch – en vooral veiligheidsoogpunt wenselijk dat uw kind schone zaalschoenen heeft. Uiteraard hoeven dit géén dure merkschoenen te zijn, als ze maar enige stabiliteit aan enkels en knieën  geven.

Sieraden e.d. Uit veiligheids – en aansprakelijkheidsoverwegingen is het uiteraard niet toegestaan deze om te houden. Sieraden kunnen evt. in bewaring gegeven worden, maar verstandiger is het om ze uit voorzorg niet mee te nemen/geven op gymdagen.

Douchen Douchen is voor kinderen vanaf groep 3 verplicht. Wilt u een briefje meegeven als uw kind niet mee mag douchen? Zonder briefje gewoon douchen, lekker fris!

Bewegingsonderwijs in groep 1-2 De kleuters hebben iedere dag bewegingsonderwijs. Dit is zowel binnen in de speelzaal als buiten op het schoolplein. In de speelzaal kunnen de kinderen van groep 1-2 werken met het kleine materiaal zoals ballen, hoepels, pittenzakjes, etc. Op het grote materiaal kunnen ze heerlijk klimmen en klauteren. Ook leren ze allerlei spelletjes en beweging. De kleuters gymmen in hun ondergoed. Aan hun voeten het liefst gymschoenen (met naam erin) zonder veters. Deze schoenen worden op school bewaard.

Nieuws

  • Schot in de roos voor leerlingen van de Bangert

    De dag van de Koningsspelen, waarbij bewegen centraal staat, was het ...  Lees verder »

Agenda

Contact gegevens

Basisschool De Bangert
Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk
T: 0228 – 592361

Lees verder »

Basisschool De Bangert

Contact

RKBS De Bangert

Hooijschuurstraat 2
1619 CT Andijk

T: 0228 592361
E: directie.bangert@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam