Welkom op de website van De Caegh

 

Ouders, waarvan de zoon of dochter in de toekomst naar de basisschool gaat, willen we de gelegenheid geven om de school te zien en een kijkje te nemen in de kleutergroepen.

Graag vooraf een afspraak maken via de mail:  directie.decaegh@skowf.nl of telefoon (0226-451375).

We maken per gezin een individuele afspraak.

 

 

 

 

 

Nieuws

Vakantierooster 2022-2023

Bekijk hier het vakantierooster voor 2022-2023. Lees verder

Agenda

Schoolagenda

Klik hier voor de actuele schoolagenda. Lees verder

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Vul dan het volgende formulier in en wij nemen contact met u op.Aanmelden

Nieuwsbrief

De nieuwsbrief van De Caegh heet ’t Caeghertje. Hij komt iedere twee weken uit. In ’t Caeghertje leest u actuele informatie over de school.

Lees verder

Schoolgids

In de schoolgids vindt u meer informatie over de school. Deze informatie kunt u helpen bij het maken van een keuze voor een basisschool. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met de schoolleiding.

Lees verder

Scholen op de kaart

Op Scholen op de kaart vindt u meer informatie over het onderwijs op De Caegh. Dit doen we door toelichtingen te schrijven bij betrouwbare gegevens afkomstig van erkende partijen als DUO en de Inspectie van het Onderwijs. Daarnaast vindt u meer informatie over wat De Caegh uniek maakt en wat leerlingen en ouders van de school vinden.

Lees verder

"Een goede veilige basis, met aandacht voor ieder kind."

De Caegh is een mooie school in het dorp Obdam. Bij ons op school mag ieder kind zijn wie hij is én staat goed onderwijs geven bovenaan. We hopen dat u op onze website de informatie kunt vinden die u zoekt. Om te weten hoe het er echt aan toe gaat bij ons op De Caegh is het mogelijk om de school te bezoeken als deze “in bedrijf” is. U kunt op deze manier goed zien wat voor school De Caegh is en of deze bij u en uw kind past. Nieuwsgierig naar onze school? U bent van harte welkom om een keer te komen kijken! Graag bellen (0226-451375) of mailen (directie.decaegh@skowf.nl ) voor een afspraak. Met vriendelijke groeten, Paul Lakeman, Directeur r.k. basisschool De Caegh

Contact

Laan van Meerweijde 2
1713 BM Obdam

T: 0226-451375
E: directie.decaegh@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam