Welkom bij basisschool de Hoeksteen

Wij zijn een kleurrijke basisschool in Enkhuizen met hart voor onze leerlingen, ouders, personeel en onze omgeving. Op de Hoeksteen streven wij ernaar dat iedereen zich welkom voelt.

Samen leren en je ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid

Op onze school geven wij onze leerlingen iets mee voor het leven. Basisvaardigheden, zelfvertrouwen, positiviteit, eigenaarschap bij de eigen ontwikkeling en leren vanuit nieuwsgierigheid vinden wij dan ook zeer belangrijk. Dit proberen wij te bereiken door samen te blijven werken aan een school waarin alle leerlingen de kansen krijgen om kennis en vaardigheden te verwerven die hiervoor nodig zijn.

U bent altijd van harte welkom voor een kennismaking. Wilt u even sfeer proeven, rondkijken en uw vragen stellen? Bel of mail dan voor een afspraak. U kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken.

0228-313662  Anita Bonnema
directie.dehoeksteen@skowf.nl

Nieuws

Herdenken en vieren van de vrijheid op 4 en 5 mei in Enkhuizen

2022, een jaar waarin we extra stilstaan bij de niet ...  Lees verder

Agenda

Agenda

Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder

Leerling aanmelden

Wordt uw kind vóór 1 oktober 2022 vier jaar? Wilt u het dan binnenkort inschrijven?
Meld uw kind aan door een afspraak te maken met de directeur, Anita Bonnema. Contact

Schoolevenementen

Als school hechten wij veel waarde aan het samen vieren. Dat doen we door in gezamenlijkheid zowel onze jaarfeesten als onze andere waardevolle momenten te vieren. Wat en hoe wij dat doen? Neem hier regelmatig een kijkje.

Lees verder

Facebook

Basisschool de Hoeksteen is ook heel actief op Facebook. Voor de laatste nieuwtjes bezoekt u onze Facebook pagina.

Lees verder

SKO West-Friesland

De Hoeksteen is één van de 23 basisscholen van de Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland. Dagelijks zetten de ongeveer 475 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen op scholen in de gemeenten Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Lees verder

Contact

Roerdompplein 9
1602RW Enkhuizen

T: 0228- 313 662
E: directie.dehoeksteen@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande