Welkom bij Basisschool De Schelp Wervershoof

Livestream Informatieavond 2022

Bekijk hier integraal onze Informatieavond terug!

———————————————————

Veilig  – Samen leren – Op eigen niveau

De Schelp is een fijne school!

Op onze school werken 28 leerkrachten, 3 ondersteuners en directie die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof op ons eigen niveau. Kinderen die leren soms lastig vinden, krijgen extra begeleiding. Leerlingen die meer uitdaging aankunnen, krijgen Levelwerk ( leerstof met extra uitdaging en verdieping) of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.

Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in onze Katholieke identiteit.

Tijdens de Schelp vieringen, musicals of  ‘Schelp’s got talent’ laten wij ons podiumtalent zien. Ook tijdens de knutselmiddagen kunnen wij onze creativiteit verder ontwikkelen en zijn wij heel blij met onze muziekjuf.

Klik op deze link om een virtueel kijkje te nemen in onze school. 

Groetjes, leerlingen van De Schelp

Nieuws

Agenda

Leerling aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind en bent u naar aanleiding van onze website enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor een rondleiding door onze school.
Ook kunt u op de website alvast onze virtuele tour door de school bekijken.
U bent het hele jaar welkom voor een rondleiding.
Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met Jessica of Samantha via directie.deschelp@skowf.nl of telefoonnummer 0228-581761

Schoolgids

Venster schoolgids 2022-2023 75375-06LF-000 19-09-2022De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op De Schelp en wordt jaarlijks aangepast. De schoolgids kunt u downloaden door op  de link te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

Onze school maakt onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland (SKO West-Friesland). SKO West-Friesland is verantwoordelijk voor het onderwijs op 23 basisscholen in West-Friesland. De scholen zijn gelegen in de gemeenten Koggenland, Opmeer, Medemblik en Enkhuizen.

Lees verder

Het team van de Schelp

Contact

Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

T: 0228-581761
E: directie.deschelp@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam