Welkom bij Basisschool De Schelp Wervershoof

———————————————————

31 januari om 20.00 starten wij live via YouTube met onze informatieavond.

De stream zelf is zonder enige aanmelding te volgen, maar om vragen te stellen in de chat moet u inloggen met een account in YouTube en een kanaal aanmaken.

Een kort stappenplan:
Om dit persoonlijk kanaal te kunnen aanmaken, zijn de volgende stappen nodig:
1. Log in bij YouTube (eventueel een account aanmaken)
2. Klik op uw profielfoto. Een kanaal maken.
3. U wordt gevraagd een kanaal te maken.
4. Controleer uw gegevens en bevestig dat u het kanaal wilt maken.

!!De link naar de informatieavond komt 31 januari om 19.30 op deze plek te staan!!

———————————————————

Veilig  – Samen leren – Op eigen niveau

De Schelp is een fijne school!

Op onze school werken 28 leerkrachten, 3 ondersteuners en directie die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof op ons eigen niveau. Kinderen die leren soms lastig vinden, krijgen extra begeleiding. Leerlingen die meer uitdaging aankunnen, krijgen Levelwerk ( leerstof met extra uitdaging en verdieping) of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.

Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in onze Katholieke identiteit.

Tijdens de Schelp vieringen, musicals of  ‘Schelp’s got talent’ laten wij ons podiumtalent zien. Ook tijdens de knutselmiddagen kunnen wij onze creativiteit verder ontwikkelen en zijn wij heel blij met onze muziekjuf.

Klik op deze link om een virtueel kijkje te nemen in onze school. 

Groetjes, leerlingen van De Schelp

Nieuws

Agenda

Leerling aanmelden

Bent u op zoek naar een school voor uw kind en bent u naar aanleiding van onze website enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor een rondleiding door onze school. Mocht u uw kind bij ons willen aanmelden dan kunt u een aanmeldformulier opvragen via de directie of yvonne.boerdijk@skowf.nl
Ook kunt u op de website alvast onze virtuele tour door de school bekijken.
U bent het hele jaar welkom voor een rondleiding. Daarnaast organiseren wij maandag 31 januari een digitale open avond om 20.00 uur.
Bij deze digitale open avond willen wij u graag extra informatie geven over onze mooie school en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen.
De link naar deze informatieavond volgt nog.
Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen met Jessica of Samantha via directie.deschelp@skowf.nl of telefoonnummer 0228-581761

Vacature groep 1/2

Vacature de Schelp groep 1_2, september 2021 (1)

Klik op de link voor meer informatie

Lees verder

Schoolgids

De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op De Schelp en wordt jaarlijks aangepast. De schoolgids kunt u downloaden door op Lees verder te klikken.

Lees verder

SKO West-Friesland

Onze school maakt onderdeel uit van Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland (SKO West-Friesland). SKO West-Friesland is verantwoordelijk voor het onderwijs op 23 basisscholen in West-Friesland. De scholen zijn gelegen in de gemeenten Koggenland, Opmeer, Medemblik en Enkhuizen.

Lees verder

Het team van de Schelp

Contact

Europasingel 110
1693 GV Wervershoof

T: 0228-581761
E: directie.deschelp@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam