De muziekschool

De Sprankeling heeft een unieke samenwerking met Muziekschool Koggenland.

Basisonderwijs en muziekonderwijs gaan hand in hand en benutten zo elkaars mogelijkheden.  In tijden waar cultuur  en muziekonderwijs zwaar onder druk staan, weet Muziekschool Koggenland op een creatieve manier muziekonderwijs mogelijk te maken voor jong en oud!

In ruil voor het gebruik van lokalen na schooltijd voor instrumentale muzieklessen, zorgt Muziekschool Koggenland voor muzieklessen binnen schooltijd. Deze lessen worden gegeven door een vakdocent Algemene Muzikale Vorming. Zo is het mogelijk dat uw kinderen de vele positieve effecten van muziek maken kunnen ervaren.

Muziek maakt slim!

Muziek maken is leuk en bovendien hebben wetenschappelijke onderzoeken bewezen dat het een zeer positieve invloed heeft op de intelligentie en de sociale vaardigheden van kinderen. Door zelf muziek te maken word het intelligentiequotiënt van kinderen verhoogd en vooral het abstractievermogen en het analytisch denken sterk verbeterd. Het gezamenlijk musiceren versterkt daarbij het groepsgevoel en de discipline, evenals de sociale en emotionele vaardigheden. Bovendien leidt dit tot een positiever zelfbeeld.

Voor meer informatie hierover: http://www.muziekmaaktslim.nl

Voor informatie over muziekles na schooltijd kunt u contact opnemen met Susan of Patrick Rus.

Email: info@muziekschoolkoggenland.nl

Website: www.muziekschoolkoggenland.nl

Tel: 0229 54 2830

Nieuws

Schoolvakanties

Wilt u weten wanneer de eerstvolgende vakantie is? Klik op de link hieronder!

Alle vakanties »

Contact

De Sprankeling
Buitenroede 12
1633 GV Avenhorn
0229 343500

Alle contact gegevens »

Contact

Buitenroede 12
1633 GZ Avenhorn

T: 0229 – 343500

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam