In de kerstvakantie is het eindelijk zover. De sport 3-daagse. Op 21, 22 en 23 december zullen drie verschillende sportclinics aangeboden. De sportclinics die worden aangeboden, zullen niet de ‘standaard’ sporten zijn voor iedereen. Uit mijn onderzoek is gebleken dat de kinderen juist geïnteresseerd zijn in andere sporten. Daarom is dit het juiste moment om dat te gaan ontdekken. De sporten die worden aangeboden zijn: kickboksen, tafeltennis en freerun.

Op maandag 21 december wordt in de gymzaal Spierdijk een kickboksclinic door Marleen Okx aangeboden. De clinic is van 10:00 tot 11:00 . Er is een maximum van 16 deelnemers. Als het eerste blok vol zit, dan 11:30 tot 12:30 voor 16 deelnemers.

Op dinsdag 22 december wordt bij TTV Backhands in Avenhorn een tafeltennisclinic georganiseerd. De clinic is van 11:00 tot 12:30. Er is een maximum van 14 deelnemers. Als het eerste blok vol zit, dan wordt er een tweede blok aangeboden van 13:00 tot 14:30 voor 14 deelnemers.

Op woensdag 23 december wordt in de Koggenhal in De Goorn een freerunclinic georganiseerd. De clinic is van 13:00 tot 13:45. Er is een maximum van 20 deelnemers. Als het eerste blok vol zit, dan wordt er een tweede blok aangeboden van 14:15 tot 15:00 voor 20 deelnemers.

Aanmelden kan door middel van de naam en sportkeuze door te geven. De sportkeuze kan bestaan uit 1, 2 of alle 3 de sporten, daarnaast aan te geven welke sport(en) het betreft. Telefoonnummer kan handig zijn in geval van nood, maar is uw eigen keuze. Wanneer uw kind klachten heeft die
invloed kunnen hebben bij het uitoefenen van het evenement, laat het ons dan weten. Een aanmeldmail kunt u sturen tot en met 16 december naar: m.bornemann@koggenland.nl.

U krijgt een bevestiging via de mail van uw aanmelding. Er is een maximaal aantal deelnemers per sport, dus vol=vol.

Tijdens de sportclinics worden de kinderen goed begeleid door ervaren en gediplomeerde trainers. Tijdens de sportclinics word je verwacht in binnenschoeisel en kleding waarin je lekker kunt bewegen. Wij hopen dat er genoeg aanmeldingen komen om het eerste blok en zelfs het tweede
blok te kunnen vullen met deelnemers. Wij kijken er al naar uit! Jullie ook?

Adresgegevens:
Gymzaal Spierdijk
Pieter Koppesstraat 12
1641 LS Spierdijk

Gymzaal Grosthuizen
Grosthuizen 76-A

Sporthal Koggenhal
Dwingel 4
1648 JM De Goorn