Welkom op de Pancratiusschool 

“Waar ieder kind telt!”    

De Pancratiusschool biedt, met als basis de katholieke identiteit, motiverend en uitdagend basisonderwijs verbonden met de ander en met de omgeving. We bieden een veilige, toekomstgerichte en uitdagende leeromgeving waar kinderen en volwassenen hun talenten inzetten en ontwikkelen.

 

                 

Met trots presenteren wij ons natuurplein!

Het resultaat mag er zijn; fruitbomen, bloemen en struiken, een waterpomp, een zandbank, een klim- en klauterhoek, een buitenklas en tot slot een prachtige nieuwe muurschildering. Op ons nieuwe plein kunnen de kinderen heerlijk spelen en ontdekken en komen ze dagelijks in contact met de natuur.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Interesse in onze school?

We zijn blij dat we weer ouders mogen ontvangen op school! De beste indruk krijgt u natuurlijk door de school in bedrijf te zien en de sfeer zelf te proeven. Wij nodigen u dus van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze school! Belt u ons voor een rondleiding? U krijgt dan uitleg over de visie, het onderwijsaanbod en de werkwijze op onze school. Uw kind is natuurlijk van harte welkom om mee te komen en wordt ook bij de rondleiding betrokken. Neem vooral eerst een kijkje op onze site!
Voor een afspraak kunt u bellen met Angelique Groot, directeur, 0228-312846.
Tot snel!
Aanmelden

Nieuwsbrief

Een aantal keer per jaar ontvangen alle ouders via de Parro (onze ouder communicatie-app) de digitale nieuwsbrief. Ouders waarvan hun kind bij ons is aangemeld maar nog niet met de app werken, ontvangen de nieuwsbrief via de e-mail. 
In onze nieuwsbrief staat informatie die voor ouders en voor leerlingen van belang kan zijn. Ook wordt er soms extern nieuws met u gedeeld.

Lees verder

Schoolgids

De schoolgids bevat inhoudelijke informatie over het onderwijs op de Pancratiusschool en wordt jaarlijks aangepast.
De schoolgids is via het menu – over ons – te downloaden.

 

Lees verder

SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 23 basisscholen in West-Friesland.
Dagelijks zetten ongeveer 470 medewerkers zich in voor ruim 4700 leerlingen op onze scholen in de gemeenten Enkhuizen, Medemblik, Opmeer en Koggenland.

Lees verder

Volg ons ook op Facebook

Pancratiusschool

Contactgegevens:

Pancratiusschool Enkhuizen
Doelenstraat 17
1601 GL Enkhuizen
T: 0228-312846
E: directie.pancratius@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam