Aanmelden nieuwe leerling(en)

We zijn blij dat de scholen weer open zijn!
Ook op onze school houden we ons aan alle maatregelen. Ouders mogen niet de school in bij het halen en brengen. Dat is lastig, maar de kinderen doen het heel goed! Ouders kunnen wel weer op gesprek komen. Ook willen we de rondleidingen weer oppakken. De beste indruk krijgt u natuurlijk door de school in bedrijf te zien en de sfeer zelf te proeven! We houden wel alle maatregelen in acht, u hebt geen bekende gezondheidsklachten, we houden anderhalve meter afstand van elkaar en schudden geen handen. U krijgt uitleg over de visie, het onderwijsaanbod en de werkwijze op onze school. Uw kind is natuurlijk van harte welkom om mee te komen en wordt ook bij de rondleiding betrokken. Neem vooral eerst een kijkje op onze site! Voor een afspraak kunt u bellen met Angelique Groot, directeur, 0228-312846.
Tot snel!
 
We raden u aan op tijd te starten met het zoeken naar een geschikte onderwijsplek voor uw kind. We vinden het fijn om een inschrijving ruim voordat de leerling 4 wordt te ontvangen zodat we rekening kunnen houden met de hoeveelheid aanmeldingen.
 
Wanneer een leerling bij ons wordt ingeschreven, ontvangt u een bevestiging. Vanaf dat moment ontvangt u ook onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte bent van de ontwikkelingen bij ons op school. Ongeveer een maand voordat de leerling 4 wordt, neemt de leerkracht, van de groep waar uw kind wordt geplaatst, contact met u op. Vanaf de dag dat uw kind 4 is geworden, mag het kind starten in de groep. Een paar weken na de start volgt er een intakegesprek waarbij leerkracht en ouders wat uitgebreider kennis maken met elkaar. 
 
   

   

Contactgevens

Pancratiusschool
Doelenstraat 17
1601 GL Enkhuizen

0228-312846
Facebook

»

Pancratiusschool

Contactgegevens:

Pancratiusschool Enkhuizen
Doelenstraat 17
1601 GL Enkhuizen
T: 0228-312846
E: directie.pancratius@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam