Groep 3-4

Welkom in groep 3/4!

In deze groep wordt veel geleerd op het gebied van lezen, schrijven en rekenen.Daarnaast houden we ons bezig met de natuur, de wereld om ons heen en natuurlijk ook elkaar. De kinderen leren elkaar steeds beter kennen en zorgen goed voor zichzelf en elkaar. Omdat we het fijn vinden om buiten te zijn en lekker te bewegen, doen we veel buitenactiviteiten, waarbij wij bijvoorbeeld de tafels oefenen of woorden schrijven met de letters die we hebben geleerd. Ons schoolplein staat dan ook vaak vol met cijfers en letters!
Met groep 3 wordt er ook spelenderwijs geleerd. In de schrijfhoek worden de mooiste letters geschreven en met klei worden er allemaal cijfers en sommetjes gemaakt. In groep 5 zijn we bezig met doelgericht leren. Waarom leer ik dit eigenlijk en wat kan ik er later mee? Wat moet ik nog leren en hoe ga ik dit aanpakken? De leerkrachten helpen de kinderen met het behalen van de doelen.
Als we dan na een dag hard werken lekker even creatief bezig zijn, buiten spelen, gymmen of muziek maken, zijn we weer helemaal opgeladen en klaar voor de volgende dag!

Leerkracht

Loraine Ooteman

Contact

St. Bernadetteschool
Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

T: 0229-561456

Alle contact gegevens »

Agenda

St Bernadetteschool

Contact

Directie: Margit Sijm
Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

T: 0229-561456
E: margit.sijm@skowf.nl