Groep 7-8

Welkom in groep 7/8!

Groep 7/8 bestaat uit 14 leerlingen, waarvan vier leerlingen in groep 7 en tien leerlingen in groep 8. Juf Sanne staat vijf dagen in de week voor de groep.

Wij vinden het belangrijk om voor een sociaal veilige omgeving te zorgen, waarin ieder kind zich fijn voelt. Ieder kind mag zichzelf zijn, is uniek en heeft zijn eigen talenten. Hier is in de klas dan ook de ruimte voor.

In de ochtend werken wij vooral aan taal, spelling en rekenen. Er wordt in groep 7/8 werkt met een weektaak. De leerlingen zijn verantwoordelijk voor het plannen van de taken tijdens het zelfstandig werken. Wij werken doelgericht. Waarom leer ik dit eigenlijk, wat kan ik er later mee, wat wil ik nog leren en hoe ga ik dit aanpakken?
Tussen de lessen door doen wij vaak even een ‘energizer’, korte spellen waarbij de leerlingen vaak actief en coöperatief bezig zijn.
‘s Middags is er ruimte voor wereldoriëntatie of sluiten we de dag af met een creatieve opdracht, ontdekken wij onze muzikale talenten of gaan we lekker bewegen. Zo gaan wij vol energie de volgende dag tegemoet!

Juf Sanne

Leerkracht

Sanne Dekker 

Contact

St. Bernadetteschool
Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

T: 0229-561456

Alle contact gegevens »

Agenda

St Bernadetteschool

Contact

Directie: Margit Sijm
Zuidermeerweg 58
1652 CV Zuidermeer

T: 0229-561456
E: margit.sijm@skowf.nl