Gymnastiek en zwemrooster 2021-2022

Gymnastiek

We verwachten de kinderen van de groepen die de dag met een gymles beginnen, meteen om 8:30 uur bij De Dres, Lange Dres 1, Nibbixwoud. Behalve de groepen 1/2, zij vertrekken ’s ochtends wel vanuit school naar de sporthal. Om 12:00 uur en 15:00 uur mogen de kinderen vanaf de sporthal rechtstreeks naar huis gaan. Behalve de kinderen van groep 1 t/m 4, zij lopen met juf/meester mee terug naar school.

Tijdens de gymnastiekles mag uw kind alleen gymschoenen dragen die niet buiten gedragen worden. Dit vanwege de hygiëne in de gymzaal. Ook mogen de gymschoenen geen donkere zolen hebben in verband met strepen op de vloer. Wij adviseren u goede schoenen en gemakkelijke kleding zoals een T-shirt en een korte broek of een gympakje mee te geven. Graag alles voorzien van de naam van uw kind. Op de dagen dat uw kind gymnastiek heeft, neemt het de gymkleding mee naar school. Als er omstandigheden zijn waardoor uw kind niet mee kan doen aan gymnastiek, neemt u dan even contact met de leerkracht op of geef uw kind een briefje mee. 

Op onze school wordt de methode Basislessen Bewegingsonderwijs deel 1 en 2 (2009) gebruikt. Per week staat er een “toestel”-les en een spel les op het programma. Een “toestel”-les omvat gymnastiek met toestellen, atletiek of bewegen op muziek. De spellessen zijn ingedeeld in doelspelen, tikspelen en stoeispelen. Met mooi weer wordt het speelterrein bij de school gebruikt voor buitenlessen. 

Zwemmen

jaarplanner 09-10

In groep 5 t/m 8 gaat uw kind in de maanden mei tot september, als het weer het toelaat, zwemmen in het Molenbad. Wij verzoeken u vriendelijk te zorgen voor een deugdelijke fiets met een goed slot. Als er omstandigheden zijn waardoor uw kind niet kan zwemmen, neemt u dan even contact op met de leerkracht of geef uw kind een briefje mee.

Nieuws

  • Worden wat je wil!

    De kinderboekenweek is weer spetterend van start gegaan! Dit jaar ...  Lees verder »

Agenda

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam