Schoolgids 2021-2022

Op onze basisschool bieden wij kinderen onderwijs passend bij de onderwijsbehoeftes en bij de wereld van nu en de toekomst. Iedere dag zetten wij ons in voor een fijne basisschooltijd voor uw kind in een fijne en veilige leer- en werkomgeving. Bij ons vormen kinderen, team en ouders samen het hart van de school. Samen zorgen we ervoor dat ieder kind zich
maximaal kan ontwikkelen. Op onze school hebben we aandacht voor elkaar en wordt ieder kind gezien.
De basisschool is een belangrijke periode in het leven van uw kind. In deze jaren wordt de basis gelegd waarop uw kind verder kan bouwen. Elke dag vertrouwt u uw kind toe aan onze school. Samen met u werken wij in deze jaren aan de opvoeding en ontwikkeling van uw kind.

U bent op zoek naar de basisschool die het beste past bij uw kind(eren). Dat is een belangrijke keuze waarbij wij uw graag helpen. Deze schoolgids kan u helpen bij het maken van deze keuze. Wij zijn trots op onze school en nemen u in deze schoolgids dan ook graag mee in de sfeer van de Sint Nicolaasschool en hoe wij ons onderwijs inrichten. U leest wat
onze visie is en hoe u deze terug ziet in het onderwijs in onze klassen. Ook vindt u cijfers en feiten over de resultaten van ons onderwijs en hoe wij eraan werken de kwaliteit van ons onderwijs te koesteren en steeds weer te verbeteren.
Wilt u met eigen ogen zien hoe wij ons onderwijs inrichten en de sfeer in onze school proeven? Kom gerust eens kijken op een schooldag. Wij laten u graag zien op welke school uw kind terecht komt als u kiest voor de Sint Nicolaasschool. Loop gerust een keer binnen of maak een afspraak voor een rondleiding. U bent van harte welkom!

Graag tot ziens!

Team Sint Nicolaasschool

Klik op de afbeelding voor het downloaden van de schoolgids.

Nieuws

  • Worden wat je wil!

    De kinderboekenweek is weer spetterend van start gegaan! Dit jaar ...  Lees verder »

Agenda

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam