Plaatsing

Plaatsing op de St. Nicolaasschool

Elke 4-jarige, waarvan de ouders onze uitgangspunten onderschrijven, kan op de St. Nicolaasschool geplaatst worden een wachtlijst is er niet. Wanneer blijkt dat onze school uw kind de juiste ondersteuning kan bieden (zie hierboven), wordt uw kind ingedeeld in een groep en mag het de dag na de vierde verjaardag op school komen. Voor die tijd heeft de groepsleerkracht contact met u opgenomen om uw kind te laten kennismaken met de groep. Wij vinden het erg belangrijk dat we uw kind(eren) goed kunnen begeleiden tijdens de eerste schooldagen. Wij willen graag dat zij zich snel thuis voelen op school. Om hiervoor te kunnen zorgen hebben we een aantal procedures afgesproken die naar onze ervaring bijdragen aan een goede start.

Kinderen die tijdens de meivakantie 4 jaar worden komen in het nieuwe schooljaar naar school, daar het verschil in leeftijd in de groepen 1-2 dan erg groot is voor deze kinderen. U kunt met Berend Botje afspreken dat zij dan langer op de peuterspeelzaal blijven.

Nieuws

  • Worden wat je wil!

    De kinderboekenweek is weer spetterend van start gegaan! Dit jaar ...  Lees verder »

Agenda

Contact

Sint Nicolaasschool
Ganker 1
1688CR Nibbixwoud

T: 0229-571627

Alle contact gegevens »

Contact

Ganker 1
1688 CR Nibbixwoud

0229-571627
directie.nicolaas@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam