Welkom

Welkom op de website van onze school.

Via de website laten we zien wie wij zijn en waar we voor staan. U kunt hier praktische informatie vinden. Wij plaatsen geen foto’s en verslagen van activiteiten, zoals bijvoorbeeld Sinterklaas en sportdag, op onze website. Hiervoor gebruiken wij Parro, een communicatie app waarmee wij ouders op de hoogte houden van het reilen en zeilen op school. U kunt wel de nieuwsbrieven die wij aan ouders sturen op de website terugzien.

Kijkje nemen op school

U bent altijd welkom om een kijkje te nemen tijdens schooltijd. Wij werken in verticaal gegroepeerde stamgroepen en doen veel groepsdoorbroken. Wij laten u graag zien hoe dit er in de praktijk uitziet. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met de directie, Angela van Kampen.  Dit kunt u doen door te bellen met 0226-355843 of een mail te sturen aan directie.wulfram@skowf.nl

Aanmelden

Aanmelden van uw kind kan met ons inschrijfformulier die u op deze site kunt downloaden of u kunt hem ophalen op school.

Agenda

Contact

Sint Wulfram

Burgemeester Heijmansstraat 4

1718 AN Hoogwoud

0226-355843

directie.wulfram@skowf.nl

 

»

Contact

 

Sint Wulfram
Burgemeester Heijmansstraat 4
1718 AN Hoogwoud

0226-355843

directie.wulfram@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam