Actueel

Op deze pagina plaatsen we verslagen van algemene activiteiten op school (de meest-recente bovenaan). Groepsactiviteiten staan onder het kopje groepje bij de betreffende groep. Fotomappen plaatsen we in het kader van ons Beleid beeldmateriaal op de fotopagina. We plaatsen wel bij een artikel enkele foto’s voor een algemene indruk.

5 oktober: Dag van de Leraar

Onderwijs is onze passie. De glinsterende ogen van de kinderen en de mooie gesprekken met de ouders zijn waar we het voor doen.
De waardering in de vorm van een gezond ontbijt vanuit het schoolbestuur en iets lekkers voor bij de koffie vanuit de Ouderraad namens de ouders hebben we echter niet minder gewaardeerd. Het versterkt ons gevoel dat we goed bezig zijn en dat we op deze weg verder gaan.

12 september: Start schoolproject ‘Dieren om ons heen’ (Werelddieren)

Maandag zijn we gestart met het project ‘Dieren om ons heen’. Voor de kleuters startte het project met een opening door de leerkrachten i.s.m. de kleuterleerkrachten van de Bonifatiusschool.

6 september: Uitzwaaien groep 7-8 naar Texelkamp

Dinsdagochtend hebben we groep 7-8 uitgezwaaid. Ze gingen naar Texel voor het Texelkamp. Vier dagen werken aan het Earthkeepersprogramma, lekker keten met elkaar en vooral: elkaar leren kennen. Op het plein zong de groep eerst het kamplied, voordat ze in auto’s met ouders naar Den Helder werden gebracht. Vandaar fietsten de kinderen de boot op en vervolgens naar het kamphuis in Den Burg.

1 september: Start schooljaar

Donderdag 1 september hielden we een startviering. Alle groepen lieten iets zien of horen: wat ze al hadden geleerd, wat hun verwachtingen waren voor dit schooljaar. Belangrijk: samen vieren dat we zijn gestart, samen weer wennen aan het samen-zijn, samen ervaren hoe mooi het is om met elkaar te delen. Veel (groot-)ouders waren aanwezig om met ons mee te vieren.

Nieuws

  • Ruimtepost en Nieuwsbrief Samen naar Samenwerking

    Lees hier de actuele Ruimtepost, onze (twee-)wekelijkse nieuwsbrief: ...  Lees verder »

Aanmelden op 't Ruimteschip

Ouders die een kind willen aanmelden kunnen altijd een afspraak maken voor een rondleiding en/of gesprek. Na het gesprek ontvangt u een aanmeldingsformulier.
Wilt u meteen een aanmeldingsformulier, klik dan HIER.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt besloten over plaatsing van de leerling op ’t Ruimteschip of gaan we in overleg met de ouders op zoek naar een geschikte school.

Bij de aanmelding heeft de administratie een kopie nodig van een document waar het burgerservicenummer van de leerling op staat.

»

Contact


RK Basisschool ’t Ruimteschip

 

Bezoekadres:
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

 

Postadres:
Postbus 28
1715 ZG Spanbroek

 

T: 0226 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

Alle contact gegevens »

R.K. basisschool ’t Ruimteschip

Contact

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

T: 0226 – 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam