Schoolgids

Hier kunt u onze Schoolgids lezen. Via de Schoolgids informeren we u over alles wat belangrijk is om over ’t Ruimteschip te weten.             Omdat we de informatie up-to-date houden, willen we wijzigingen zo snel mogelijk verwerken. Dit kan het snelste en beste door de Schoolgids op de website te plaatsen. We geven dan ook geen papieren versie meer met de kinderen mee, tenzij op speciaal verzoek.

U kunt de Schoolgids lezen door HIER te klikken. Vanwege de grootte van het bestand kan het downloaden even duren.

Als u suggesties hebt voor aanvullingen, vragen hebt, links vindt die niet werken of andere opmerkingen hebt, laat het ons weten. Dat kan rechtstreeks bij de directie of per e-mail  admin.ruimteschip@skowf.nl.

Maandag 1 augustus 2022 is versie 38 van de Schoolgids geplaatst. De Schoolgids is waar nodig geactualiseerd aan nieuwe inzichten en de actuele informatie voor schooljaar 2022/2023 is opgenomen.

• Ruimtepost en Nieuwsbrief Samen naar Samenwerking

Lees hier de actuele Ruimtepost, onze (twee-)wekelijkse nieuwsbrief: ...  Lees verder »

Aanmelden op 't Ruimteschip

Ouders die een kind willen aanmelden kunnen altijd een afspraak maken voor een rondleiding en/of gesprek. Na het gesprek ontvangt u een aanmeldingsformulier.
Wilt u meteen een aanmeldingsformulier, klik dan HIER.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt besloten over plaatsing van de leerling op ’t Ruimteschip of gaan we in overleg met de ouders op zoek naar een geschikte school.

Bij de aanmelding heeft de administratie een kopie nodig van een document waar het burgerservicenummer van de leerling op staat.

»

RK Basisschool ’t Ruimteschip

Bezoekadres:
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

Postadres:
1715 ZG Spanbroek

E: directie.ruimteschip@skowf.nl

Alle contact gegevens »

R.K. basisschool ’t Ruimteschip

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

T: 0226 – 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam