Groep 1/2B: juf Astrid en juf Susanne

  • Op onze website vindt u geen foto’s en info meer bij de groepen.

  • U ontvangt nu via uw mail  alle info en adressen van fotoalbums. (Dit i.v.m. de wet privacy)

De Vreedzame school

Nieuws aan de ouders:

Wanneer in de groepen wordt gestart met een nieuw blok van DVS, wordt dit in de nieuwsbrief van de Werenfridus vermeld. In een kort bericht wordt u op de hoogte gebracht van wat de kinderen staat te wachten in het komende blok. Tijdens de periode waarin de kinderen aan het blok werken, is ook in de groepen nieuws hierover te vinden op het blauwe DVS-bord in het eigen lokaal. Verder verzorgt steeds één van de groepen het materiaal op het DVS-bord in de grote hal. Op deze manier krijgt u een kleine impressie van hoe er in de groepen wordt gewerkt aan het blok.
Als u meer informatie over een bepaald blok wilt lezen, kunt u onder aan deze info op een kletskaart klikken.
Ook is het mogelijk, en dit is iets wat wij van harte aanbevelen, om thuis met uw kind over het onderwerp van het blok te praten. Voor de  kinderen van de groepen 1 t/m 6 kunt u de ‘kletskaarten’ als leidraad gebruiken.Tenslotte: wilt u meer weten over De Vreedzame School dan kunt u natuurlijk altijd langskomen. Vraag het aan de leerkracht van uw kind of kijk op www.devreedzameschool.nl.

 De kletskaarten

Leerkracht

Astrid Koomen: maandag t/m woensdag

Susanne Westerink: Donderdag en vrijdag

 

Agenda

  • Agenda Werenfridus

    Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder »

Werenfridus basisschool

Dorpsstraat 75

1693 AC Wervershoof

tel:0228 58 17 39

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam