Leerling aanmelden

Inschrijven van nieuwe leerlingen.
Wordt uw kind volgend schooljaar vier jaar? Of verhuist u binnenkort naar Wervershoof? Staat u op het punt om een keuze te maken naar welke school uw kind gaat? Op de Werenfridus bent u altijd van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding. We laten u graag de school zien en vertellen u alles over onze werkwijze. Tijdens de rondleiding ontvangt u van ons een inschrijfformulier. Op deze site kunt u alvast kort kennismaken met onze prachtige school. Natuurlijk kunt u ons ook vinden op facebook en instagram

  • Wilt u n.a.v. de de informatie die u heeft gelezen op onze site uw kind inschrijven? Stuurt u ons dan een mail naar directie.werenfridus@skowf.nl  met uw adres, dan krijgt u een inschrijfformulier thuis via post of mail. 
  • U kunt het inschrijfformulier ook downloaden onderaan deze pagina   
  • U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen met Amanda Breeman om een afspraak voor een rondleiding te maken, een vraag te stellen of een inschrijving te regelen: 0228-581739.

                         Wij leiden u graag persoonlijk rond!

Vierjarigen worden toegelaten op de dag nadat zij vier zijn geworden.
Ongeveer twee weken daarvoor zal de leerkracht u opbellen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met u en met uw kind . Leerlingen die in december 4 jaar worden of in de periode vier
weken voor de grote vakantie, worden in principe na de betreffende
vakantie toegelaten. Dit na overleg tussen leerkracht en ouders.

klik hier voor het Leerling aanmeldformulier

Nieuws

Agenda

  • Agenda Werenfridus

    Hier kunt u de planning van de activiteiten en vakanties voor de ...  Lees verder »

Werenfridus basisschool

Dorpsstraat 75

1693 AC Wervershoof

tel:0228 58 17 39

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam