(alle activiteiten onder voorbehoud van de corona-maatregelen die vrijdag 26 november zijn afgekondigd)

Woensdag 1 december: Finale Voorleeswedstrijd
Lezen vinden we op school belangrijk. Daarom ook doen we ieder jaar mee aan de landelijke voorleeswedstrijd.
Na voorrondes in de bovenbouwgroepen, houden we woensdagmorgen de finale van de Voorleeswedstrijd. Onze schoolkampioen mag daarna meedoen aan de regionale kampioenschappen, de eerste ronde richting de Landelijke Finaleen.
Afgezien van de wedstrijd: de toehoorders zijn net zo goed winnaar. Lekker luisteren naar mooie voorgelezen verhalen. Heerlijk!

Donderdag 2 december: Surprises groep 7-8 op school
Groep 7-8 helpt de Sint met maken van surprises. De surprises worden donderdag al meegenomen naar school. In de leshal maken we er een mooie voorstelling van. Via Parro worden beelden gedeeld met de ouders.

Vrijdag 3 december: Sint op school   
Vrijdag 3 december vieren we de verjaardag van Sinterklaas op school. We doen dat met Sint en zijn pieten.
Door de corona-maatregelen maken we er ook dit jaar geen groot spektakel van op het schoolplein.
De kinderen komen op hun gewone tijd naar school, worden door de groepsleerkrachten op het plein opgewacht en gaan vervolgens met de leerkracht om 8.30 uur naar binnen.
In de leshal doen we de grote Sintalentenshow met zang, dans, toneel voor Sint en zijn pieten. In de groepen pakken we daarna de pakjes of de surprises uit.
’s Middags maken we er een gezellige middag in de groepen van.

We maken van de Sinterklaasdag foto’s, die we op de website in het afgesloten deel zullen plaatsen. Mocht u geen inlogcode (meer) hebben, stuur een berichtje aan de leerkracht van uw kind. Dan ontvangt u die.

Maandag 6 december, 10:00u: Kinderen op school    
Maandag 6 december kunnen de kinderen uitslapen van het Sinterklaasweekend of gewoon genieten van de cadeautjes. Ze worden om 10:00 uur op school verwacht.

De gymlessen gaan deze ochtend niet door.

Maandag 6 december: Versieren Kerst   
Maandag brengen we de school in kerstsferen.
Helaas kunnen de ouders die zich hiervoor hebben aangemeld, hiervoor niet worden ingezet. Met hulp van de bovenbouwkinderen hopen we heel ver te komen deze middag.

Maandag 6 december, 15:00 uur: Vergadering Feestcommissie
Via de MEET vergadert de Feestcommissie. Gekeken zal worden hoe de kerstmaaltijd op 22 december oorona-proof kan worden gehouden en worden voorbereid. Tips zijn van harte welkom (juf Tanja en meester Ton zijn contactpersoon).