Van twee naar drie kleutergroepen!!

Sinds twee jaar groeit onze school weer. De kleutergroepen worden daarom steeds groter en het is heel belangrijk om dat in goede banen te leiden. De prognose was dat we dit schooljaar in juni uiteindelijk zouden uitkomen op twee kleutergroepen van 32. 

Door de onverwacht grote instroom van vierjarigen zouden deze groepen nog groter gaan uitvallen. Dat willen we voorkomen en na alle cijfers op een rijtje gezet te hebben en overleg gevoerd te hebben met ons bestuur, kunnen wij u groot nieuws melden.

Na de kerstvakantie zal een derde kleutergroep op onze school gaan starten. In plaats van het vooruitzicht  om met twee groepen van 36 leerlingen te eindigen, zullen we aan het einde van het schooljaar uiteindelijk uitkomen op drie groepen van gemiddeld 24 leerlingen. Dat lijkt er meer op!

We zijn hier ontzettend blij mee en we kunnen u zelfs nu al melden dat we ook na dit schooljaar gewoon met drie kleutergroepen kunnen blijven draaien. Wat een mooi vooruitzicht voor iedereen!

Hoe we alles gaan regelen, welke leerlingen wisselen, welke leerkracht er voor de extra groep komt te staan en waar? Met al deze puzzels zijn we al druk bezig. Zo gauw we meer weten, zullen we u informeren. In de volgende Nieuwsbrief staat zeker meer informatie!

 

Na de kerstvakantie gaan we dus verder met drie kleutergroepen van ongeveer 20 leerlingen!!