Leerling aanmelden

De school is een katholieke school. Kinderen van niet-katholieke ouders zijn welkom, mits de ouders de doelstellingen van de school onderschrijven en de kinderen aan de schoolactiviteiten deelnemen.

Wilt u uw kind bij ons op school aanmelden, dan kunt u dat doen als uw kind twee jaar en acht maanden is. U kunt dan een afspraak maken bij de directie voor een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek kunt u uw kind inschrijven.

Op de dag nadat kinderen vier jaar worden zijn zij bij ons welkom op school. De kinderen mogen voor hun verjaardag een aantal ochtenden in hun toekomstige groep wennen. Hiervoor maakt de desbetreffende leerkracht een afspraak met de ouders. Nieuwe kleuters ontvangen ongeveer een maand voor hun vierde verjaardag een uitnodiging van school om een aantal keer te komen wennen in hun toekomstige groep.

Uiteraard kunt u uw kind ook aanmelden als het kind een zij-instromer is. U kunt dan een afspraak maken bij de directie voor een kennismakingsgesprek nadat u bij de huidige basisschool heeft aangegeven om over te stappen. Onze kracht is een kleine school met aandacht voor ieder individu. Deze kracht willen wij graag behouden en daarom waken wij te allen tijden over de kwaliteit van ons onderwijs. Elke aanmelding wordt uitvoerig met ouders, leerkrachten en vorige school besproken waarbij gekeken wordt naar kindbelang, groepsbelang en schoolbelang. Passend onderwijs waar passend onderwijs mogelijk is!

Protocol aanmelden en inschrijven

Nieuws

Agenda

Contact

Zwaagdijk 423
1685 PD Zwaagdijk-West
T: 0229 57 31 34
E: directie.sintlidwina@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam