Welkom bij Basisschool De Schelp Wervershoof

Veilig  – Samen leren – Op eigen niveau

De schelp is een fijne school waar je mag proberen en veel kunt leren

Op onze school werken 28 leerkrachten, ondersteuners en directie die ons elke dag helpen het beste uit onszelf te halen. Wij worden uitgedaagd met vragen en leerstof op ons eigen niveau. Leerlingen die leren soms lastig vinden krijgen extra begeleiding, leerlingen die meer uitdaging aankunnen krijgen Levelwerk ( leerstof met extra uitdaging en verdieping) of zelfs Spaanse les! Al vanaf de kleutergroep leren wij Engels, erg handig voor de toekomst.

Bij ons mag je jezelf zijn. Door de Kanjerlessen leren we elkaar te helpen en te steunen. Wij leren elkaar te vertrouwen, te waarderen en te respecteren. Dit komt ook terug in onze Katholieke identiteit.

Tijdens de Schelp Vieringen, musicals of ‘ Schelp ’s got talent ‘laten wij ons podiumtalent zien. Ook tijdens de knutselmiddagen kunnen wij onze creativiteit verder ontwikkelen en zijn wij heel blij met onze muziekjuf dit schooljaar.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom dan naar de informatieavond en onze open middag. Daar vertelt de leerlingenraad u graag meer over onze school.

Informatieavond:      dinsdag 4 februari om 19.30

Open middag:             donderdag 6 februari van 13.15 tot 15.30

Inschrijvingen kan op elk moment, zo ook op de informatieavond of tijdens de open middag.

Groetjes, leerlingen van De Schelp