SKO West-Friesland

De Stichting Katholiek Onderwijs West-Friesland is het schoolbestuur voor 22 basisscholen in West-Friesland. 

Kinderen die aan de leerkrachten van onze scholen zijn toevertrouwd, hebben recht op goed onderwijs verzorgd door professionele mensen. Om die kwaliteit te kunnen leveren is het belangrijk dat iedereen in onze organisatie als een keten samenwerkt: van Raad van Toezicht tot aan de ouders van onze leerlingen. Daarnaast zoeken we de samenwerking met partners buiten onze stichting zoals gemeenten, specialisten, bedrijven enz.

Wij willen voortdurend in ontwikkeling blijven en stimuleren daarom scholing bij al onze medewerkers, die met kennis en vaardigheden onderwijs kunnen blijven geven overeenkomstig de eisen die in deze tijd aan onze professionals gesteld worden. Wij zetten ons met veel passie en betrokkenheid in voor de vorming van onze kinderen.

Ons motto is niet voor niets: Samen inspirerend lerend de toekomst in !

Bezoek HIER de website van SKO West-Friesland.

Nieuws

  • Ruimtepost en Nieuwsbrief Samen naar Samenwerking

    Lees hier de actuele Ruimtepost, onze (twee-)wekelijkse nieuwsbrief: ...  Lees verder »

Aanmelden op 't Ruimteschip

Ouders die een kind willen aanmelden kunnen altijd een afspraak maken voor een rondleiding en/of gesprek. Na het gesprek ontvangt u een aanmeldingsformulier.
Wilt u meteen een aanmeldingsformulier, klik dan HIER.

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier wordt besloten over plaatsing van de leerling op ’t Ruimteschip of gaan we in overleg met de ouders op zoek naar een geschikte school.

Bij de aanmelding heeft de administratie een kopie nodig van een document waar het burgerservicenummer van de leerling op staat.

»

Contact


RK Basisschool ’t Ruimteschip

 

Bezoekadres:
Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

 

Postadres:
Postbus 28
1715 ZG Spanbroek

 

T: 0226 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

Alle contact gegevens »

R.K. basisschool ’t Ruimteschip

 

Contact

Marsstraat 2
1716 WH Opmeer

T: 0226 – 352552
E: directie.ruimteschip@skowf.nl

© 2016. SKO West-Friesland. Niets uit deze uitgave mag worden gekopieerd of hergebruikt op enigerlei wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.
Concept & Realisatie: Eyefun, Amsterdam